DE GELE ETALAGE oud

De gele etalage is een aanbieder van mooie vintage design meubels en is ontstaan uit onze interesse in oude gebruikte, vooral Nederlandse en Scandinavische design meubels uit de jaren 50 t/m 80.

In de loop der jaren werd de verzameling fauteuils en stoelen dusdanig groot dat ons huis in een opslagruimte dreigde te veranderen, van mooi, maar ongebruikt vintage design. Dit heeft ons in 2013 doen besluiten de meubels te gaan verkopen met als resultaat “DE GELE ETALAGE”.

Wij VERKOPEN via onze website vintage design meubels met karakter en stijl, waarbij de keus bepaald wordt of wij het in ons eigen huis zouden willen hebben staan. Daarnaast KOPEN we ook vintage meubels AAN uit inboedels en kunt u bij ons terecht voor het aanbieden van uw eigen design meubels (zie INKOOP/AANKOOP).

U kunt bij de gele etalage ook terecht voor INTERIEUR- en STYLINGADVIES  van uw woning, kantoor winkel of horeca of het plaatsen van een ZOEKOPDRACHT voor een specifiek meubelstuk (zie INTERIEUR & STYLING)

BEZORGING of verzending van een meubelstuk is tegen een n.t.b. vergoeding mogelijk, neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

Natuurlijk kunt u de meubelstukken ook in het echt bewonderen. Op AFSPRAAK kunt u een kijkje nemen in onze loods in Ouderkerk aan de Amstel waar alle aangeboden items staan opgeslagen.

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze laatste vintage design aanwinsten, volg ons dan op INSTAGRAM of PINTEREST

Tot ziens en we zien u graag weer terug in DE GELE ETALAGE / Angela & Derko-Jan / Amsterdam IJburg / Ouderkerk aan de Amstel (loods)

De gele etalage is een handelsnaam van
Hollands Huis te Amsterdam
KvK / Chamber of Commerce 56971117
BTW / VAT 8523.84.294.B.01.3210
IBAN: NL12INGB0006273861
BIC: INGBNL2A

ALGEMENE VOORWAARDEN & CONDITIES

AANGEBODEN ITEMS

Onze aangeboden meubels bevinden zich in een goede vintage staat. Voordat we de meubels gaan verkopen wordt alles nagekeken op onvolkomenheden en beschadigingen, schoongemaakt en behandeld (leren- en stoffenbekleding, houtwerk en constructie).
Eventuele gebruikssporen, onvolkomenheden en/of beschadigingen worden te allen tijde gemeld en/of in beeld gebracht in onze advertenties. Houdt u er desondanks rekening mee dat u een gebruikt product koopt met mogelijke niet genoemde (zeer) kleine imperfecties en kleine kleurnuances ontstaan door bijv. het fotograferen. Houdt u er tevens rekening mee dat een kleur op uw scherm enigszins af kan wijken van de realiteit. Voor een goede indruk van het meubel adviseren wij u het meubel (op afspraak) te komen bezichtiging in onze loods.

BETALING


Betaling bij afhalen is in contanten. U kunt bij ons niet pinnen, wel betalen met uw smartphone met achterlating van uw woonadres. Wilt u een meubel laten verzenden dan sturen wij u een pro forma factuur en dient het totale aankoopbedrag incl. transportkosten voor verzending op onze bankrekening bijgeschreven te zijn. De factuur wordt bij het te versturen meubel gevoegd of per email nagestuurd. Op onze producten is de margeregeling van toepassing, waardoor de producten excl. 21% btw worden aangeboden.

GARANTIE

Op al onze producten is geen sprake van enige garantietermijn, ruil of retourmogelijkheid met uitzondering van verborgen gebreken. Bij een gebrek aan een meubel die voor ons en de koper niet zichtbaar is op het moment van levering geven wij 21 dagen garantie (geldt alleen voor meubels die persoonlijk zijn opgehaald). Het gebrek zal door ons worden hersteld of er wordt overeengekomen dat het meubel wordt teruggenomen.
Mocht u na aankoop niet tevreden zijn met het meubel dan kunnen wij in uitzonderlijke gevallen deze binnen 14 dagen van u terugkopen tegen 80% van de aankoopprijs (bezorgkosten worden niet vergoed), ervan uitgaande dat het meubel in dezelfde staat verkeert als bij verkoop. Retour kosten zijn voor rekening van koper.
Items die online zijn gekocht kunnen door ons niet teruggenomen worden mocht er discussie zijn over de kleur.

RESERVERING

U kunt bij ons een meubelstuk reserveren. Wij vragen hiervoor een kleine aanbetaling van 10% van de verkoopprijs met een minimum van €35,-. Deze aanbetaling geeft u 10 dagen het alleenrecht op de aankoop van het meubel. Mocht u bij het bezichtigen van het meubel besluiten niet tot aankoop over te gaan dan wordt de aanbetaling vanzelfsprekend geretourneerd. Verloopt de termijn van 10 dagen, dan wordt uw aanbetaling automatisch geretourneerd.
Een item is gereserveerd indien wij een bevestiging naar u hebben verstuurd en de aanbetaling is ontvangen.

VERZENDING & BEZORGING

Wereldwijde bezorging en/of verzending van uw vintage aankoop is mogelijk. Wij werken met een vast netwerk van grote en kleine transporteurs. De keuze voor een transporteur wordt bepaald door de prijs en afmeting van het meubel. U kunt in overleg met De Gele Etalage ook zelf zorg dragen voor het transport of een transporteur. Informeert u naar de mogelijkheden en kosten. Voor verzendingen worden extra kosten berekend voor het inpakken van het meubel.
De verzonden items worden door ons zeer deugdelijk verpakt in noppenfolie en karton. Foto’s van het verpakte product kunnen, indien gewenst aan u geemaild worden. Het meubels is voor het transport verzekerd op basis van de verkoopprijs.
Mocht er tijdens het transport schade zijn ontstaan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, dan zullen wij het mogelijke doen het probleem op te lossen. Stuurt u tevens enkele foto’s van het beschadigde item mee en gooit u de verpakking aub niet weg. Indien noodzakelijk, wordt het aankoopbedrag en de bezorgkosten aan u vergoed en zullen wij zorg dragen voor het retourneren van het item.Controleert u bij afleveren van het meubel goed of er zichtbare transportschade aanwezig is voordat u tekent voor ontvangst.
Na het ontvangen van de betaling wordt het meubel binnen 14 dagen verpakt en opgehaald door de transporteur.De Gele Etalage is niet verantwoordelijk voor vertragingen e.d., die ontstaan na het ophalen van het meubel door de transporteur. Wij zullen u wel zo goed mogelijk op de hoogte houden van de stand van zaken tav het transport en indien noodzakelijk de gegevens van de transporteur aan u doorgeven.
De transporteur neemt telefonisch of per email contact met u op voor het doorgeven van de bezorgdatum. Indien een track & trace code aanwezig is dan brengen wij u hiervan op de hoogte. Bij enkele transporteurs is een vaste bezorgdag bespreekbaar, hiervoor wordt door de transporteur wel extra kosten in rekening gebracht.

PRIVACY

De Gele Etalage respecteert de privacy van haar klanten en alle gebruikers van haar website en houdt zich aan de wet persoonsregistratie (AGV). De persoonlijke gegevens die u onder andere via website en e-mail verschaft, zullen vertrouwelijk en met zorg worden behandeld.
De persoonlijke gegevens die u ons verstrekt worden alleen gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling en het nakomen van de aankoopovereenkomst. De persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. De persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligde digitale omgeving. Daarnaast worden de persoonlijke gegevens niet langer dan noodzakelijk bewaard.
Door het versturen van een e-mail aan De Gele Etalage, gebruik te maken van ons contact formulier of het verstrekken van uw adresgegevens ten behoeve van verzending/transport gaan wij ervan uit dat u kennis heeft genomen van deze privacy voorwaarden. Indien gewenst kunnen wij u ons protocol ten aanzien van de omgang met uw persoonsgegevens digitaal toesturen.

>>DOWNLOAD HIER ONS PRIVACYPROTOCOL / PRIVACYPOLICY (at the moment only in Dutch)

>> ENGLISH VERSION TERMS & CONDITIONS